Op Afroep speelt tegen Zonder Verdoving!

Zaterdag 19 maart – 20:30 uur – Het Vestzak  Theater – Enschede – 8,50 euro (inclusief drankje)

Op Afroep speelt op zaterdag 19 maart een woest aantrekkelijke, snelle, ontroerende, hartverscheurend blije en verder ook bijzonder emotionele wedstrijd tegen de Arnhemse improvisatievereniging Zonder Verdoving. We gaan om 20:30 van start met twee topteams, een briljante pianist en slechte rechters. Zoals het hoort.

19 Maart

Gebruik je fantasie

Theatersport is improvisatietheater in de vorm van een wedstrijd. Het belangrijkste van theatersport is dat er geen script of vaste tekst voor handen is. Alle scènes worden op het toneel geïmproviseerd. De teams kunnen niets voorbereiden, want het publiek bepaalt tijdens een wedstrijd over welk onderwerp en op welke plaats er wordt gespeeld. De fantasie van het publiek is dus onmisbaar voor de spelers! De spelers vragen regelmatig inbreng aan het publiek én het publiek bepaalt welk team het beste speelt. Dus kom kijken en neem je fantasie mee.

Nieuwe grenzen

De leden van Op Afroep hebben er net weer een inspirerende OpAfroepDag op zitten waar ze als team hebben geleerd om hun grenzen weer een stukje te verleggen. Dus mis deze wedstrijd niet, want ze gaan deze nieuwe grenzen natuurlijk op zoeken! Voor meer informatie kun je terecht op  www.facebook.com/opafroep of op www.hetvestzaktheater.nl