Op Afroep speelt tegen Effe Belle

Bel alvast maar naar huis…

Op Afroep speelt op zaterdag 4 juni een woest aantrekkelijke, snelle, ontroerende, hartverscheurend blije en verder ook bijzonder emotionele wedstrijd tegen de De improvisatievereniging Effe belle uit Apeldoorn.
We gaan om 20:30 van start met twee topteams, een briljante pianist en slechte rechters. Zoals het hoort.

Gebruik je fantasie
Theatersport is improvisatietheater in de vorm van een wedstrijd. Het belangrijkste van theatersport is dat er geen script of vaste tekst voor handen is. Alle scènes worden op het toneel geïmproviseerd. De teams kunnen niets voorbereiden, want het publiek bepaalt tijdens een wedstrijd over welk onderwerp en op welke plaats er wordt gespeeld. De fantasie van het publiek is dus onmisbaar voor de spelers! De spelers vragen regelmatig inbreng aan het publiek én het publiek bepaalt welk team het beste speelt. Dus kom kijken en neem je fantasie mee.

Effe Belle Ff bellen
Vanavond is onze tegenstander het team van Effe Belle, een team uit Apeldoorn met al de nodige theatersport ervaring. Mis deze wedstrijd niet, want samen trekken we weer alles uit de kast voor een geweldige theateravond. Voor meer informatie kun je terecht op www.facebook.com/opafroep of op www.hetvestzaktheater.nl

 

Zaterdag 4 juni – 20:30 uur – Het Vestzaktheater – Enschede – 8,50 euro (inclusief drankje)